ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Καταλαβαίνω απόλυτα...

Είναι μερικές φορές που εμείς οι αθλητικοί δημοσιογράφοι δικαιολογούμε (με τον χειρότερο τρόπο...) την άποψη που έχει μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων για μας. Τι εννοώ. Χθες το απόγευμα (και όχι το μεσημέρι όπως έγραψε μια εφημερίδα...) μετέφερα στον Sport FM (όπου καλύπτω το ρεπορτάζ του Πανιωνίου) την πληροφορία ότι Πανιώνιος και Γιάννης Μανιάτης βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο τετραετές συμβόλαιο. Παράλληλα εξέφρασα την άποψη ότι μπορεί και η ανανέωση του Ακη Μάκου να έχει την ίδια θετική κατάληξη. και βέβαια είπα ότι αν συμβεί αυτό θα είναι η καλύτερη απάντηση στην μεταγραφολογία ορισμένων εφημερίδων που εδώ και μήνες μεταγραφούν τον Μανιάτη και τον Μάκο πότε στην ΑΕΚ, πότε στον ΠΑΟΚ, πότε στον ΟΣΦΠ και πρόσφατα και στον ΠΑΟ. (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του σταθμού )

Διαβάζοντας σήμερα μερικές αθλητικές εφημερίδες πίστεψα ότι ο άνθρωπος που μου το είπε έκανε λάθος ή μάλλον είχε λανθασμένη πληροφόρηση. Τι καλύτερο από το να θέσω το ερώτημα στον ίδιο τον Γιάννη Μανιάτη. Λοιπόν το τι μου είπε ο αρχηγός του Πανιωνίου θα το διαβάσετε στο φύλλο του Σαββάτου στο DERBY όπου εργάζομαι ή αργά (πολύ αργά...) το βράδυ εδώ στο μπλογκ. Εχει ενδιαφέρων τι μου είπε ο Γιάννης για το θέμα του συμβολαίου του.

Υ.Γ. 1 Στη δημοσιογραφία πάνω απ' όλα πρέπει να έχει τη λεβεντιά να δέχεσαι την "γκάφα".

Υ.Γ. 2 Υπάρχουν κάποιοι Πανιώνιοι (;) που πρέπει χθες το απόγευμα να στεναχωρήθηκαν όταν άκουσαν ότι ο Μανιάτης είναι κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο. Σήμερα με ορισμένα δημοσιεύματα αναθάρρησαν (!!!). Ας κάνουν λίγο υπομονή γιατί μάλλον θα στεναχωρηθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι...

Μ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: