ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Ρεπό...και μια υποτίθεται οικογενειακή συνάντηση!

Πολλοί φίλοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν ενημερώθηκαν τα Κ.Ν. τη τελευταία εβδομάδα. Διάφορα τρεξίματα ήταν η αιτία που πήρα... ρεπό από τα Κ.Ν. Ομως από σήμερα και πάλι στη... μάχη της ενημέρωσης...

Την Πέμπτη το βράδυ ο Κων. Τσακίρης άνοιξε τον κύκλο ενημέρωσης των οργανωμένων "κυανέρυθρων" φιλάθλων (σε πρώτη φάση της Λέσχη Φίλων Πανιωνίου και τους Ιωνες 1890) για τη νέα διοικητική κατάσταση στον Ιστορικό από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Με παρόντα τον Γιώργο Κιντή, ο οποίος τελικά αναλαμβάνει τα "πάντα όλα" στην ομάδα μας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλος για τις σκέψεις και τις προτάσεις του, αλλά και για τις σκέψεις του Γιώργου Κιντή. Θέλησε να τα μάθουν από πρώτο χέρι όπως λεει ο λαός μας.
Ομως κάποιοι φαίνεται ότι δεν ήθελαν απλά να ενημερωθούν (πράγμα πρωτοφανές για ΠΑΕ. Εχετε δει τον Κόκκαλη ή τον Βαρδινογιάννη να ενημερώνει τους οργανωμένους για τις όποιες κινήσεις σκέπτονται;), αλλά και να εκμεταλλευθούν την κίνηση των Τσακίρη - Κιντή για να πουλήσουν εκδούλευση σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους αθλητικών εφημερίδων (οι οποίοι φυσικά έκαναν πολύ καλά και σωστά τη δουλειά τους δημοσιεύοντας μέρος των όσων ειπώθηκαν στη συνάντηση της Πεμπτης).
Η ειρωνεία είναι ότι την συνάντηση κάλυψε δημοσιογραφικά ο Πανιώνιος Κόσμος σε μια προσπάθεια να μεταφερθούν τα όσα ειπώθηκαν χωρίς "σάλτσες" και παρερμηνείες.
Ομως την εφημερίδα των Πανιώνιων την πρόλαβε ο... ρεπόρτερ οπαδός που μετέφερε τη συνάντηση σε σγκεκριμένες αθλητικές εφημερίδες και έτσι τα όσα θα διαβάσετε το ερχόμενο Σάββατο 27 Μαρτίου στον Π.Κ. θα είναι πιθανότατα... μπαγιάτικα! Τέλος πάντων!

Μάκης Διόγος

Υ.Γ. 1: Επαναλαμβάνω για να μην υπάρχει παρεξήγηση οι συνάδελφοι μου δημοσιογράφοι έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους...

Υ.Γ.2: Ο οπαδός που μετέφερε τη συναντηση (πριν καλά καλά ολοκληρωθεί μάλιστα...) μπορεί να βοηθήσει στην έκδοση του Π.Κ. Είναι πολύ καλός και... γρήγορος ρεπόρτερ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: