ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...

Ολα καλά! Τα χειρότερα είναι πίσω μου πλέον. Ευχαριστώ την οικογένεια του Πανιωνίου για την συμπαράσταση. Ευχαριστώ τα παιδιά του Εβαλντ Λίνεν που την περασμένη Κυριακή με έκαναν περήφανο φέρνοντας τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ στην 5η θέση της βαθμολογίας. Σιγά σιγά τα "κυανέρυθρα Νέα" θα επιστρέψουν στους κανονικούς πανιώνιους ρυθμούς. Αρχής γενομένης με τις δηλώσεις του Εβαλντ Λίνεν για το πρώτο ματς των πλέι οφ, όπου ηττηθήκαμε με 5-0 από την ΑΕΚ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ

Στενοχωρημένος από την πλευρά του ήταν ο τεχνικός του Πανιωνίου, Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος όμως δήλωσε "υπερήφανος για τους παίκτες του". "Δεν χάσαμε απλά το παιχνίδι. Είναι κάτι το διαφορετικό ότι δεχτήκαμε 5 γκολ. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτό το σκορ αντιπροσωπεύει το παιχνίδι μας. Είχαμε για ένα διάστημα καλή κυκλοφορία και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα. Κάναμε κάποια σοβαρά λάθη, που ήταν προσκλητήριο στην ΑΕΚ για να πετύχει τόσα τέρματα. Είχαμε δύο τρεις καλές ευκαιρίες μία με τον Χετεμάι μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Όπως και αυτή του Γουνδουλάκη στο δεύτερο μέρος. Παίξαμε καλά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε. Στη συνέχεια κάναμε και άλλα λάθη λόγω της κούρασης, η ΑΕΚ τα εκμεταλλεύτηκε και το σκορ έφτασε στο 5-0. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας. Οι παίκτες μας έχουν δώσει πολλά παιχνίδια. Προερχόμαστε από μια μεγάλη μάχη την Κυριακή. Ξέραμε από την αρχή ότι είναι δύσκολο να φτάσουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που ξεκίνησαν με πολύ περισσότερους βαθμούς στα πλέι-οφ. Θα πρέπει να δούμε ακόμη ότι έχουμε πολλές απουσίες, ενώ η ΑΕΚ κατέβασε την καλύτερη ομάδα με πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Είναι μια λυπηρή μέρα για εμάς, χάσαμε με 5-0 αλλά είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας".

Σχόλιο "Κ.Ν.": Δεν τρέχει τίποτα. Στο κανονικό ματς είδαμε ποιος νίκησε. Εγώ είδα έναν Κοντοέ πολύ καλό. Τα πλέι οφ είναι ευκαιρία να παίξουν όσα παιδιά δεν αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα. Εξάλλου ο Πανιώνιος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν σο ΟΥΕΦΑ. Οπως και οι υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: