ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Tο νερό μπήκε στο αυλάκι για το... νέο Αρτάκης!


Συμπληρώθηκαν δύο δεκαετίες από την πρώτη ημέρα που έπεσε στο τραπέζι το θέμα της κατασκευής ενός νέου κλειστού στην Αρτάκης, τη… θρυλική έδρα του Πανιωνίου. Το προηγούμενο καλοκαίρι ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξη, υποσχόμενος πως μέχρι το τέλους του 2010 θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες.

Μια πρώτη απόδειξη των παραπάνω αποτελεί αναμφίβολα η φωτογραφία που βλέπετε. Ειδικό συνεργείο ξεκίνησε σήμερα τη μελέτη του εδάφους και το αργότερο σε τρεις εβδομάδες θα βγουν τα αποτελέσματα για το κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα να αντέξει την κατασκευή διώροφου πάρκινγκ και φυσικά από πάνω του νέου κλειστού. Το basketnet ήταν εκεί και απαθανάτισε τη σκηνή γιατί όλα έχουν την σημασία, αλλά και την ιστορία τους.

Λίγο αργότερα έφτασε το σημείο και ο Γιώργος Κουτελάκης, ο οποίος φανερά ικανοποιημένος τράβηξε μερικές φωτογραφίες για το προσωπικό του αρχείο. Τόνισε δε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν… πανηγυρικές ανακοινώσεις παρέα με τον Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό. Φαίνεται πως το όνειρο των «κυανέρυθρων» θα γίνει πραγματικότητα. Λέμε φαίνεται, γιατί στην Ελλάδα πολλά ανατρέπονται από κακεντρεχείς, ανόητους και αργόσχολους. Από αυτούς που οι λέξεις πρόοδος, προκοπή, νέο, ιδέα, αλλαγή, είναι άγνωστες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: