ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Πρώτη με πολλά "κυανέρυθρα" όνειρα...


Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του Ελληνικού πραγματοποίησαν οι παίκτες του Πανιώνιος On Telecoms το απόγευμα της Τετάρτης. Οι κυανέρυθροι σε δηλώσεις τους υποσχέθηκαν σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τα κεκτημένα της περασμένης περιόδου αλλά και να πρωταγωνιστήσει στη νέα πρόκληση της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι εκτός των τριών δικαιολογημένα απόντων. Ο Λόνι Μπάξτερ αναμένεται την Πέμπτη να επιστρέψει στην Αθήνα ενώ οι Μπράνκο Τσβέτκοβιτς και Γκόραν Νίκολιτς μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες Σερβίας και Μαυροβουνίου αντίστοιχα.

Στις απουσίες των δύο αυτών παικτών στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της προπόνησης. «Ανυπομονώ να έχω στα χέρια μου τους δύο αυτούς παίκτες που αποτελούν σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Εχουμε ακόμη ένα κενό στη θέση του πλέι-μέικερ αφού εκκρεμεί η υπόθεση Τζάαμπερ που πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σέρβου προπονητή ο οποίος συμπλήρωσε: «Μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά. Πρέπει να δουλέψουμε συστηματικά προκειμένου να κρατηθεί η ομάδα ψηλά. Πρώτος μας στόχος παραμένει η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα και μετά η καλή πορεία στην Ευρωλίγκα. Είναι νωρίς να πω οτιδήποτε άλλο αφού η σεζόν τώρα ξεκινάει για εμάς με την προετοιμασία. Θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου», τόνισε για να καταλήξει.«Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους της ομάδας και αυτό θα το πετύχουμε με σκληρή δουλειά και κατ’ επέκταση με το μπάσκετ που θα παίξουμε».

Ο νεοφερμένος στην ομάδα Μίροσλαβ Ραίτσεβιτς δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια. «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελλάδα. Ο Πανιώνιος On Telecoms έχει και φέτος υψηλούς στόχους ενώ πρόκληση για μένα ήταν η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Στόχος μας όπως και πέρυσι είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α1 και η καλή πορεία στην Ευρωλίγκα. Το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού πολλές ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά αλλά βλέποντας το ρόστερ της νέας μου ομάδας θεωρώ ότι και εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι».

Ο Ιβάν Ζορόσκι θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν να φοράει τη φανέλα του Πανιώνιος On Telecoms και δήλωσε ευτυχισμένος για αυτό. «Η Ελλάδα αλλά και ο Πανιώνιος On Telecoms είναι το δεύτερό μου σπίτι. Εχω δεθεί με αυτή την ομάδα αλλά και με τους φιλάθλους της αφού είναι αμοιβαία η εκτίμηση και η αγάπη. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για τη νέα σεζόν αφού τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία. Θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι όπως και την προηγούμενη σεζόν έτσι και την επόμενη θα είμαστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Στόχος παραμένει η διατήρηση της 3ης θέσης στην Α1 αποστολή ιδιαίτερα δύσκολη αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά ενώ στην Ευρωλίγκα θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα να προκριθούμε στη φάση των «16» που είναι και ο βασικός μας στόχος.


Υ.Γ. Η ομάδα μπάσκετ, όπως όλα τα τμήματα του Πανιωνίου, χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση όλων των "κυανέρυθρων" φιλάθλων. Ας μην ξεχνάμε πόσα χρόνια το μπάσκετ κράταγε (και κρατάει...) ψηλά το όνομα του Πανιωνίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: