ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Φεράρι ο Πανιώνιος

Με οδηγό τον Λάμπρο Χούτο, η… «κυανέρυθρη» φεράρι του Πανιωνίου πέρασε νικηφόρα από την Ξάνθη επικρατώντας με 2-1 της Skoda. Με τη νίκη τους αυτή (δεύτερη σερί μετά το 2-1 επί του Εργοτέλη), οι "κυανέρυθροι" "έπιασαν" τον Αστέρα Τρίπολης στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, και διεκδικούν πλέον με μεγάλες αξιώσεις την συμμετοχή τους στα play off μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή μόλις η 3η επιτυχία του Πανιωνίου στην έδρα της Ξάνθης στα 17 παιχνίδια που έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της Α' Εθνικής, με τις προηγούμενες να είναι τις σεζόν 1989-90 (1-0) και 2002-03 (1-0). Στον αντίποδα, η Ξάνθη δεν κατάφερε να βρει το... αντίδοτο στο "θανατηφόρο" επιθετικό όπλο του Πανιωνίου που λέγεται Λάμπρος Χούτος (πέντε γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος), με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα της μετά από ένα αήττητο σερί επτά αγώνων (5 νίκες-2 ισοπαλίες). Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα για τους Ακρίτες στα "Πηγάδια" από τις 25 Νοεμβρίου, όταν και είχαν χάσει με 3-0 από τον Ηρακλή.
Ο Χούτος «κτύπησε» για πρώτη φορά στο 24’ όταν ο Νικολάου έκανε το δυνατό σουτ, με τον Χούτο να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας, αυτή να βρίσκει στο πόδι του και να καταλήγει στα δίχτυα ξεγελώντας τον Λυμπερόπουλο.
Η Skoda Ξάνθη ισοφάρισε μετά από μία φάση διαρκείας μέσα στην μεγάλη περιοχή των "κυανέρυθρων", ο Τόμιτς έστειλε με σουτ τη μπάλα στη ρίζα της δεξιάς δοκού του Κρέσιτς, με τον Λαμπριακό να γίνεται κάτοχός της στην επαναφορά και με κεφαλιά να την στέλνει στα αντίπαλα δίχτυα, με το 1-1 να είναι το σκορ με το οποίοι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Οι «κυανέρυθροι» πήραν το τρίποντο όταν στο 59’ ο Γουνδουλάκης τροφοδότησε τον Χούτο ο οποίος απέφυγε με όμορφο τρόπο δύο παίκτες της Ξάνθης έκανε το δυνατό σουτ από θέση δεξιά μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Λυμπερόπουλου.

Πανιώνιος (Εβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Ντιαβαρά, Σκούφαλης (59' Γουνδουλάκης), Τζιμπούρ (84' Αραβίδης), Κουτσόπουλος, Μάκος, Μαϊστόροβιτς, Φερνάντες, Νικολάου, Χετεμάι, Χούτος (89' Καπετάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: