ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007

Βήμα πρόκρισης για την ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet

Με όπλο την άμυνα και τη συγκέντρωση στο παιχνίδι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης ο Πανιώνιος Forthnet πήρε μία μεγάλης σημασίας νίκη με 75-57 επί της Λοκομοτίβ Ροστόβ και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του FIBA Euro Cup. Με μπροστάρη τον Ουίνστον στην επίθεση και όπλα την εξαιρετική άμυνα και τα επιθετικά ριμπάουντ από τους Χάτσον και Μαυροειδή ο Πανιώνιος Forthnet ξέφυγε με 36-29 στο ημίχρονο ενώ στην τρίτη περίοδο πάτησε γκάζι. Με ομαδικότητα σε άμυνα και επίθεση η ομάδα μας ξέφυγε με 55-42 στο 30λεπτο, ανέβασε τη διαφορά ακόμη και στους 20 πόντους για να φτάσει πολύ πιο εύκολα απ' ότι αναμενόταν στην τελική επικράτηση με 75-57. Πλέον ο Πανιώνιος Forthnet ανέβηκε ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας και με δύο νίκες, εκτός έδρας επί της Τουρκ Τέλεκομ και εντός στην τελευταία αγωνιστική με τη Σαρλερουά προκρίνεται στους "8" της διοργάνωσης. Η ομάδα μας προκρίνεται ακόμη και σε περίπτωση ήττας από την Τουρκ Τέλεκομ στην Αγκυρα και νίκης επί της Σαρλερουά αρκεί την τελευταία αγωνιστική η Τουρκ Τέλεκομ να νικήσει εντός έδρας τη Λοκομοτίβ Ροστόβ.

Δεκάλεπτα: 16-20, 36-29, 55-42, 75-57

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Forthnet: Καυκής 4, Μίλκοβιτς 9, Βασιλόπουλος, Περπέρογλου 7, Ντόιτσιν 9, Χατζής 3, Σούμπαρα 6, Αγγελόπουλος, Μαυροειδής 7, Ουίνστον 18, Ντραγκόλιοβιτς, Χάτσον 12

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΥΚΑ ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών της ομάδας εμφανίσθηκε ο προπονητής του Πανιώνιος Forthnet Λούκα Παβίτσεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Ροστόβ. "Ο αγώνας ήταν δίχως επιστροφή αφού με ήττα μέναμε εκτός μάχης πρόκρισης ενώ με νίκη μπαίναμε ξανά στη διεκδίκησή της. Είμαι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που είχαν οι παίκτες μου στον αγώνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίξαμε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στην άμυνα και νομίζω ότι η διαφορά που καταφέραμε και πήραμε στο τέλος δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων", τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός των κυανέρυθρων για να καταλήξει: "Με δύο νίκες προκρινόμαστε αλλά έχουμε ακόμη σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά και συστηματικά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: