ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Μερικές σκέψεις...

Οπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος εμείς οι Πανιώνιοι ζούμε το δικό μας "γολγοθά". Αυτόν της μεταγραφολογίας. Επειδή ο Πανιώνιος, ακόμα και στις χειρότερες εποχές του, πάντα έχει καλούς ποδοσφαιριστές που θέλουν οι λεγόμενοι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέρυσι ο κύριος Μάκος δήλωνε ότι θα βάλει λεφτά από τη τσέπη του προκειμένου να μεταγραφεί στην Αεκ. Δεν χρειάστηκε να πληρώσει (ή μήπως χρειάστηκε;) και πήγε στην Αεκ. Βέβαια από τη πλευρά της η εν λόγω ομάδα δεν έχει καταφέρει να είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, όπως συνέβη και στη μεταγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ. Οπως είναι γνωστό στις 20 Ιουλίου η Αεκ πρέπει να δώσει στον Πανιώνιο 500.000 ευρώ για τον Τζεμπούρ και στις 18 Αυγούστου 165.625 ευρώ για τον Μάκο. (ΕΔΩ αναλυτικά ο πίνακας των οφειλών της Αεκ) σύνολο: 665.625 ευρώ.
Δεν σας κρύβω ότι μόλις διάβασα ότι η Αεκ κατέθεσε πρόταση για τον Τζαβέλα εκνευρίστηκα. Φάνηκε και από το κείμενο που "ανέβασα". Η δημόσια τοποθέτηση του Τσακίρη με κάλυψε καθώς γνωρίζω ότι ο μεγαλομέτοχος ότι λεει το εννοεί. Αφήστε που το ποσό των 600.000 ευρώ είναι αστείο, τι στιγμή μάλιστα που αφενός η ρήτρα είναι 1,5 εκατομμύρια (γιατί να δώσουμε τσάμπα έναν παίκτη η αξία του οποίου θα ανέβει ακόμα περισσότερο τη νέα χρονιά;) και αφετέρου η ΠΑΕ Αεκ ανακοίνωσε ότι θα δίνει στον Λαγό (660.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο). ΕΔΩ το ρεπορτάζ.
Ειλικρινά έχω ξεπεράσει το σύνδρομο "δεν πουλάμε παίκτες". Δυστυχώς στο "μοντέρνο" ποδόσφαιρο όλα έχουν την τιμή τους. Ομως και όλα έχουν την αξιοπρέπεια τους. και πιστεύω ότι όλοι οι Πανιώνιοι το μόνο που ζητάμε είναι οι όποιες αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα μας να γίνονται με αξιοπρέπεια και προς τον σύλλογο, αλλά και προς τους φιλάθλους. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: