ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μπερνάντ Κουμορτζί στην Real Sports

Για το τι άλλαξε φέτος στον Πανιώνιο ο Κουμορτζί είπε στην εφημερίδα Real Sports:

"Δεν έχω ανάγκη να "γλείψω" τον προπονητή. Υπάρχει όμως μια πραγματικότητα. Ο Φερέρα έκανε την διαφορά. Είναι σπέσιαλ προπονητής. Μας δίνει πολλές λεπτομέρειες πριν από κάθε παιχνίδι, ώστε να γνωρίζουμε καλά τις άλλες ομάδες. Είναι πολύ καλό για εμάς. Μας προετοιμάζει για κάθε παιχνίδι διαφορετικά και δίνει οδηγίες για το τι θα κάνουμε. Μετά όλα είναι εύκολα".

Για την δύσκολη αρχή τίπε:

"Έχεις δίκιο. Μερικές φορές δεν καταλαβαίναμε τι μας ζητούσε στην προετοιμασία του Βελγίου. Σιγά, σιγά όμως μπήκαμε στο νόημα και αυτά που μας έλεγε έβγαιναν στο γήπεδο. Δεν είναι βέβαια μόνο ο προπονητής. Έχουμε και καλή ομάδα, ποιοτικούς παίκτες, αλλά και με εμπειρίες. Το κυριότερο όμως, είναι ότι κανένας δεν παίζει για την πάρτι του. Είμαστε μια οικογένεια, φίλοι μεταξύ μας. Μας είδες τώρα στο Κορωπί τι πλάκες κάνουνε. Το κλίμα είναι πάντα έτσι, ακόμα και έπειτα από ήττες".

"Στόχος μας τα πλέι οφ"

Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ, βλέπει Ευρώπη;

"Είναι νωρίς να ανεβάζουμε τον πήχη. Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και στη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο. Εμείς νιώθουμε δυνατοί για τα πάντα. Υπάρχει κι ένας άλλος στόχος, το Κύπελλο. Ήδη έχουν βγει εκτός κάποιες μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ".

"Σπουδαίοι παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Μαζί με τους παλιούς. Τζαβέλλα, Μανιάτη και Νικολάου, αλλά και με τα νέα ταλέντα, έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα".

Για τις φήμες που τον θέλουν να έχει προτάσεις από άλλες ομάδες είπε:
"Δεν έχω πρόταση από καμία ομάδα και δεν με απασχολεί τίποτα άλλο εκτός από τον Πανιώνιο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Το καλοκαίρι να έρθεις ξανά να μου κάνεις την ίδια ερώτηση (είπε αστειευόμενος)".

"Αν μου ζητήσουν να πάω στο Κόπα Άφρικα δεν θα πω όχι"
Για την Εθνική του ομάδα είπε:
"Αν κληθώ στην Εθνική ομάδα της Πατρίδας μου για το Κόπα Άφρικα θα πω “ναι” χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι τιμή για κάθε παίκτη να φοράει τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Ο Εσιέν είναι ένας απίθανος ποδοσφαιριστής, κάνει τρομερά πράγματα στο γήπεδο.
Θα είναι ιεροσυλία να μπω σε διαδικασία σύγκρισης μαζί του"
.

Για την αγάπη του κόσμου είπε:
"Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους οπαδούς του Πανιώνιου. Μας βοηθάνε και στα δύσκολα και με τη συμπαράσταση τους μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά".

Για την οικογένεια του που είναι στην Αφρική είπε:
"Μου λείπουν.. Μου λείπουν πολύ. Στην Ελλάδα κάνω ότι θα έκανε και κάθε απλός άνθρωπος. Τηλεόραση στο σπίτι, καμία ταινία στο DVD και φαγητό με φίλους. Ελληνική μουσική δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα. Τα ακούσματα μου είναι χιπ χοπ".

Κορυφαία ομάδα και παίκτης στον κόσμο για τον Κουμορτζί είναι:

"Η καλύτερη ομάδα είναι η Μπαρτσελόνα. Μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού της και να τη βλέπω. Κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Λείπει από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έκανε απίστευτα πράγματα και είχε έντονη προσωπικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: